Onze boon

Sterke bonen voor sterke momenten

Een combinatie van 4 bonen, uit 4 landen met ieder zijn eigen eigenschappen. Dat is waardoor de Quality Time boon smaakt zoals hij smaakt. Een krachtige donker gebrande melange, pittig van smaak en een volle body. Licht bitter met een lange aromatische nasmaak. Een karakteristieke sterke geur, gecombineerd met een aangename crème laag.

braziliaans

Braziliaanse boon

Arabica boon

Deze smaakrijke boon zorgt in onze koffie voor het romige mondgevoel. In deze boon zijn ook tonen van honing en noten te vinden. Dit brengt een iets zoetere smaak met zich mee.

colombiaans

Colombiaanse boon

Arabica boon

Licht zoet en evenwichtig. Zo valt de smaak van deze boon te omschrijven. Maar wat doet het met onze koffie? De bijdrage van deze boon in de Quality Time koffie is het brengen van een rijk aroma voor een aangename sensatie op de tong.

guatemalaans

Guatemalaanse boon

Arabica boon

Net als de boon uit Colombia is deze boon aanwezig voor zijn aromatische smaak en geur. De frisse eigenschappen ondersteunen de bittere en kruidige eigenschappen van onze robusta boon.

indiaas

Indiase boon

Robusta boon

Kruidig, krachtig en aardse tonen van karamel. Onze Indiase kameraad is de sleutel tot de volle body en krachtige geur van de Quality Time koffie.